GYIK

Q

Mi az a Hírlevél Óriás?

A HírlevélÓriás egy évek óta biztosan működő hírlevélküldő rendszer, mely könnyen és gyorsan használható és e mellett még árban jól hozzáférhető is! Hírlevél küldő rendszerünkkel könnyen kezelheti hírlevél listáit, egyszerűen tud importálni feliratkozókat, listáiba egyedi feliratkozó mezőket építhet, tetszőlegesen szegmentálhatja feliratkozóit.


Q

Miért használjon Hírlevél Óriást?

Mert egyszerűen kezelhető, de ha mégis elakadna, mi 0-24 órában segítünk Önnek, a beépített sablonok segítségével nem kell bajlódnia a megjelenéssel, vagy ha egyedit szeretne, azt is könnyen létrehozhatja! A Hírlevél Óriás segítségével egyszerűen hozhat létre saját listákat, szegmentálhatja azokat – és nem utolsó sorban hírlevelének spam-veszélyeit is kezelheti!


Q

Miért fontos a hírlevél auditálás?

Nagyon könnyen spam mappába kerülhet egy-egy kiküldött hírlevél, ami alapjaiban meghatározhatja egy hírlevél kampány sikerességét. A minőségi audit szolgáltatás, melyet cégünk is nyújt, lehetőséget teremt, hogy hírlevele elkerülje a spam mappát!


Q

Hogyan mérhető a hírlevél kampány sikeressége?

A Hírlevél Óriás rendszerén belül több fajta statisztikán keresztül követheti nyomon hírlevelei hatékonyságát: kiküldési-, megnyitási-, kattintási-, visszapattanási-, továbbítási, fel és leiratkozási  statisztikit. Könnyedén lekérdezheti, exportálhatja, diagramokon elemezheti is azokat, így nyerve pontos képet kampánya sikerességéről.


Q

Mennyibe kerül a hírlevél küldés?

Havi 100db hírlevelet ingyen kiküldhet, havi 1500db hírlevelet nettó havi 1500 forintért küldünk ki Önnek, További igények esetén kérje  – kérje egyedi ajánlatunkat!